Livrare

Transportul produselor este asigurat de catre firma de curierat Fan Courier. Pentru contact sau informatii privind coletul dumnevoastra puteti folosi numerele de telefon puse la dispozitie de catre Fan Courier. Costul transportului este calculat in functie de greutate si zona de livrare. Pretul transportului este afisat atat in platforma, in momentul lansarii unei comenzi, cat si pe factura emisa.

Termenul de livrare este intre 2 si 14 zile, in functie de produsele alese si disponibilitatea marimilor personalizate.

Atentie: Daca la receptia unui produs sesizati semne de lovituri, deteriorari, etc., avem rugamintea sa refuzati receptia produsului si sa solicitati curierului un proces verbal de constatare pe care sa il completati cu neregulile sesizate.

Politica de retur

Dreptul de retur este valabil doar clientilor persoane fizice sau grup de persoane constituite in asociatii, care au achizitionat produse de pe www.divadtailoring.ro (S.C. ECO ALMTEX S.R.L.).

Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trimiteti pe adresa de email contact@ALMTEX.ro formularul de retur cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Returnarea produselor se face de catre client, pe cheltuiala acestuia.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si o copie a facturii de achizitie.

In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

PASII PE CARE TREBUIE SA II URMATI:

  1. Completarea FORMULARULUI DE RETUR;
  2. In urma completarii formularului, clientul are obligatia de a trimite produsul prin curierul agreat cu vanzatorul in maxim 48 de ore de la primirea numarului de inregistrare al returului
    3. Va rugam ca in momentul expedierii, sa aveti grija la:

       Mentionarea pe documentul de transport a numarului de retur (numarul comunicat in momentul completarii formularului de la punctul 1);

       Atasarea obligatorie a facturii (copie) si certificatului de garantie al produsului (original) ce urmeaza a fi returnat.

Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume
Adresa: Strada, Nr., Oras, Judet
Destinatar: S.C. Eco ALMTEX S.R.L.
Adresa: Strada Calea Unirii nr 35, Suceava
Numar Retur: ***(numarul comunicat in momentul completarii formularului de la punctul 1)

INLOCUIRE SAU RETUR BANI

In functie de optiunea cumparatorului, contravaloarea produselor returnate se poate folosi pentru achitarea altui produs sau se poate returna in termen de maxim 30 de zile de la primirea produsului de catre S.C. ECO ALMTEXS.R.L., in contul indicat la completarea formularului.

EXCEPTII

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

Produsul a fost adus pe „Comanda speciala” (COMANDA SPECIALA  este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)

Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;

Aparatele de aer conditionat care au fost montate, masinile de spalat fara elementele de siguranta si transport, aparatele de bucatarie care au fost folosite, masinile de calcat care prezinta urme de utilizare (zgarieturi pe talpa, urme de calcar, etc.), aspiratoarele care au fost folosite, aparatele de bricolaj care au fost utilizate;

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsele cumparate de la punctul de lucru al S.C. ECO ALMTEX S.R.L. sau de la personalul propriu al societatii S.C. ECO ALMTEX S.R.L. nu se pot considera ca reprezinta obiectul unui contract la distanta.

DE RETINUT

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse, care sa acopere taxa pentru readucerea in stadiul initial a produsului (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine in prealabil numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Dreptul de Retur in 14 zile este conform legislatiei in vigoare (OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii )